Kladioničar iz Sjeverne Makedonije pogodio dva nemoguća para, iznos dobitka šokantan

Kajat će se što nije uložio više

Kladioničar iz Sjeverne Makedonije pogodio dva nemoguća para, iznos dobitka šokantan

Admin Čaušević

Iz nekih patriotskih razloga ljubitelji igara na sreću obično igraju lude i nemoguće parove. 

U životu nije ništa nemoguće, pa je tako i u klađenju. Da se mogu mogu pogoditi i nemogući parovi pokazuje primjer iz Sjeverne Makedonije.

Reprezentacija te zemlje je u petak navečer gostovala Italiji u sklopu baraža za Svjetsko prvenstvo te je slavila sa 0:1.

Poslije prvog poluvremena okončanog bez golova, Makedonci su pobjedonosni gol postigli u posljednjim minutama preko Trajkovskog.

Jedan od kladioničara iz mjesta Demir Hisar je odigrao dva para. Prvi je bio prijelaz iz remija (X) u pobjedu gostiju (2), a drugi da će srijelac biti upravo Trajkovski.

Na kraju je kladioničar dobio oko 3.300 makedonskih eura što je oko 55 eura. Neki će reći da je u pitanju sića pošto je pogodio dva zaista teška para.

Obzirom kakve je parove pogodio i zarađeni iznos siguno će se kajati neko vrijeme što nije uložio više novca na ovaj tiket.

Top Komentari

denimen9
dičinji listić
0 1
rauber_bh
Makedonski euro?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi