36

Komentari (36)

Culer
Kakav penal, niđe veze. Mali se baca cijelu karijeru.
Sanska_Prangija
Isao je na taj penal, ko god je igrao fudbal zna o cemu pricam, lopta mu odskocila nakon dodira 4m
Peacefor69
Gledao sam tekmu i definitivno nije bio penal, upitno je jeli bilo kontakta a ukrajinac se bacio kao da je naletio na minu. Manzano majstore
BeHar
Nemaš ti pojma
19501911
Sad će neki reci Rusija je kriva što Ukrajina "pokradena" kako kaže ovaj nazovi sportski portal! Ljudi moji ko piše o tome?? Koji svjetski mediji,frajer ćekao samo priliku da padne i daj penal!
user1602178685
Iskreno ko ih jhebe, i nas su pokrali za svjetsko pa niko ništa, adios Ukrajina
HamzaVojvoda
Yebli vas ljiljani da Bog da svaki put zijanili dok su ljiljani
Ostavi se ti 4S pa se mogu i Ljiljani ostaviti, Sta mislis? Uostalom tu je zajednicka drzavna zastava koju ni srbi a ni hrvati ne prihvataju i eto de probaj skontat sta si napiso i dali ako skontas ostajes i dalje pri svom stavu?
HamzaVojvoda
Drug da se razumemo meni ljiljani ne smetaju kao zastava cak mislim da vise zasluzuje da bude zastava BiH nego ova sadasnja plavozuta servirana iz plavozute prestolnice brisela. Al da se odjednom zmajevi prebace u ljiljane forsiranjem kvazi novinara sa ovog portala e to je vec suludo
BosanskaSvedska
Hehe sam srbac pao sam se ubio
BeHar
LJILJANI ZLATNI PJESMA SE ORI NAVIJA CIJELI STADION NEBO NAD NAMA IMA DA GORI JER TI SI BOSNO SAMPION
Sanska_Prangija
U pravu je hamza, plavozuta zastava je obicna krpa. Ljiljanka je prava zastava, ali kao prvo do zadnjih 20g niko nas ne naziva ljiljanima, tako ki mi sami, a kao drugo, ova generacija je daleko od ljiljana. Ljiljan je ponos, a ova repka je zaista daleko od istog. Prosla su vremena kad se repka voli kad gubi i kad vodi.
Jest tako je. Ali ona kakva je takva je i donesena je s Ciljem da opet zblizi tri naroda u Bosni i da jednom komacno krenemo sa mrtve tacke u Bosni. Al kao sto reko ona je samo prihvacena od strane jednog naroda tojest bosnjaka dok druga dva niti smatraju Bosnu kao svoju drzavu a zive tu niti prihvataju drzavnu zastavu sto je najveci apsurd. Da se razumijemo ovdje, jedan sam koji ne osporava niciju naciju ma ko on bijo u Bosni Al Dahme se unormalit vise i nezivit u zabludi o podjelama, neka bude Sarajevo,Mostar Tuzla, Zenica isto toliko tvoj ko i moj ili obrnuto Banja Luka, Doboj , Bijeljina isto moja koliko i tvoja. Pozdrav i toliko
HamzaVojvoda
Mozemo mi brate obicni insani ja ti garantujem ali politicari ne zele. Zele nas zavadjene pa da.svako vlada svojim torom al zapravo niko je nista i sva zemlja je u rukama i kontroli stranaca. Ko je glvna rec u Bosni? Neki svaba. Sto hitler nije uspio 40tih sada jesu uz pomoc domacih izdajnika koji su prodali svoj narod tudjim interesima a sve na racun nacionalizma podela ja dam ovo ti si ono evo malo americkog oruzja i opala igra rock n roll cela jugoslavija
Jedno se slazem sa tobom kad kazes da su nam stranci rzbili drzavu a misljenje sam samo zarad muslimana, jer nesmije se nigdje dat ovalst muslimana i to je broj 1. drugo nije bas sve ni do politicara a evo i primjer. Usporedi samo bosnjake usrbiji i srbe u Bosni. Ovi prihvataju srbiju kao svoju drzavu a srbi u Bosni to se zna I sta dalje da ti pricam. Haj zamisli dodika da kaze jest Bosna je moja drzava
Ako budu igrali u baraz Mujakic i Gojkovic, garant ne prolazimo, ova dva igraca nisu kalibar igraca koji trebaju igrati u reprezentaciji BiH.
plemic
ss-ovci, nije bih problem u ukrajini, naš je problem unutar države, saveza i mentaliteta nogometaša.
BosanskaSvedska
To ti mislis u ljepoj nasoj ili ?
BAJSJECAR1977
ukrajina adijo
topnik1980
Evo nama kalkulacija akobogda pocelo je
SEJFUDIBIKODZE
ko sve komentira vodje pa nije zdravo,penal ko kuca kad pogledas ,kako se sude penali, ****m ruse usput,tuku ih gdje stignu, jos samo da se nadje neko da isprasi amere.
user1647539682
Penal cist kao suza covjek je bio u trku mali kontakt on ovako odleti..
BosanskaSvedska
A joj zelenski na aparatima a gdje je putin repka ?
HamzaVojvoda
Mrs pseto jedno raduj se sto rusija nije tu al.neka je izrahell mamicu ti yebem baliysku sugavu
BosanskaSvedska
Kosovo Republik
Almir5556
Ovaj penal nebi ni Gigovic Borcu svirao, uozbiljite se SS
zajid08
Penal nije bio, svi su ozbiljni sportski eksperti, komentatori i mediji to prenijeli. Mudryk se bacio i poceo padati prije kontakta, to se vidi na usporenom snimku. Kontakt jeste bio, ali poslije bacanja Mudryka.
HamzaVojvoda
Ovo jos i zuti za padavicara
miroljub.petrovic
Kad ljiljani ispadnu,ostat ce nam zmajevi. Čuj ljiljani,hahaha
FahrudinKonjHodzic
mismo misevi kaki zmajevi ljiljani taslaci nas lusemburk
bk123
Realno i nije penal...bacio se ko u bazen
zeničkidokosti
Baš bi nam olakšali sa finskom i pukkijem hahaha
Mel_Glupson
Kakav penal smdrljivci jedni ..**** vam ukrajina nacistička gospođe kod kuce .. čisto stimuliranje
Zax
Kad ukrajinci docekaju bih u lavovu ima da zuji u usima i oko usiju??
Patrice77
Zato ce im taj penal vratit u martu protiv nas hahah.. a svakako bi nas i Finska pobijedila, bit ce manje bolno kad nas izbaci jaca reprezentacija.
Milfhunter
Šta će im se vratit, zar ti ne vidiš, da mi ne možemo nikoga proći, nije bitno s kim se bude igralo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.