Italijan od 80 miliona eura
Foto: EPA

Ogroman interes za Belottija

Italijan od 80 miliona eura

Midhat Šljivak

Andrea Belotti ove je sezone zablistao u italijanskom prvenstvu.

Sjajni 23-godišnji napadač predvodi listu strijelaca Serie A s Edinom Džekom i Maurom Icardijem, a i u dresu Azzurra je kreno sjajni s tri pogotka u pet nastupa.

Njegovim igrama su zaluđeni svi. Interes za Belottijevim uslugama je ogroman, a ovaj napadač će biti najveća zvijezda zimskog prelaznog roka.

Navodno, interes za ovog napadača pokazuju Manchester United i Everton, ali cijena je ono što bi moglo odbiti potencijalne kupce.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rukovodstvo Torina za ovog napadača traži od 50 do 80 miliona eura uz činjenicu da je za italijanske klubove cijena maksimalnih 50 miliona eura.

Očigledno je da Torino ima namjeru da zaradi ogroman novac na ovom fudbaleru i sigurno je da ga neće pustiti da ode za male pare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi