Italijani na nogama: Messi kupuje kuću u Milanu!

Aktivirala se stara priča

Italijani na nogama: Messi kupuje kuću u Milanu!

E. Škorić

Argentinski nogometaš Lionel Messi uvijek govori da neće napuštati Barcelonu, a da li će ovog ljeta stvari biti drugačije?

Messi nema namjeru da klub u kojem je proveo cijelu karijeru, ali svake se godine povezuje sa raznim klubovima, spominje kao dio raznih velikih projekata, a u posljednje vrijeme često ga se nazivalo pojačanjem Intera.

Italijanski mediji sada su ponovo aktivirali cijelu priču, nakon što su saznali da njegov otac kupuje kuću u Milanu, u gradu odakle je Inter, klub koji je zainteresovan za Messija.

Jorge Messi je zaista kupio nekretnine u Milanu, ali vjerovatno ne zbog sina i transfera u Inter, već isključivo financijski, budući da od 2017. godine u Italiji postoji zakon koji bogate strance osloboađa mnogih poreza ako odluče da žive u toj zemlji na Apeninima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, na kraju su dodatno porasla nagađanja o Messiju i Interu, posebno Italijani potenciraju da je Messi imao velikih problema sa zakonom zbog utaje poreza u Španiji i da bi Italija mogla da bude obećana zemlja za njega i njegovu porodicu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ekstravaganzni.
Oj ima prara moze 8 kupit
1 2
Stari_trafford
IMA LI ISTA ZA DZEKU?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi