10

Komentari (10)

Mekke1983
Dobar je Rade momak i igrač
tbra
momak je kvalitet
enko
hajde mlaco nahvali i ti krunica,kao neki dan sto si kovacevica,samo ti nemogu garantovati da ce ti neko iz milana to platiti
Metuzalem
Druže ne pričaj gluposti već pogledaj samo zadnjih nekoliko utakmica koje je Rade odigrao - protiv Lazija, Juventusa i Napolija. Ne bi to moglo da je loš. Da se imalo razumiješ u fudbal/nogomet i da si gledao utakmice, shvatio bi da momak igra extra.
enko
metuzalem,nisi me shvatio ja sam misljenja kao i ti i momku predvidzam dobru karijery.ja sam svoj osvrt kritiku uputio novinaru koji hvali kovacevica koji je prosjecan igrac a krunica zapostavlja.mislim da si me shvatio.
Metuzalem
Nigdje nisi pomenuo ko koga zapostavlja, već si napisao da će novinaru neko iz Milana platiti za članak. Brate ako znaš nešto, da je neko nekom platio, onda to direktno napiši.
Fino alla Fine
ma cocalić je klasa
enko
za kovacevica sigurno jest klasa
enko
opet nisi shvatio poentu moje price.ironicno sam napisao komentar novinaru zbog toga sto daje prostor za prosjecne igrace poput kovacevica a znam da novinara podmaze menader,a kao ironicno sam rekao da mu milan nije platio.rade je sve postigao radom i biti ce veliki igrac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.