Italijani nahvalili Krunića: Takvi kao on trebaju Milanu
Foto: EPA

U prošlom kolu asistirao

Italijani nahvalili Krunića: Takvi kao on trebaju Milanu

Mediji na Apeninima oduševljeni su partijama koje pruža naš Rade Krunić u dresu Milana.

Krunić je na San Siro došao tokom ljeta iz Empolija, a u međuvremenu uspio je da se izbori za mjesto u prvom tima i postane igrač od neprocjenjive vrijednosti za Stefana Piolija.

Novu sjajnu partiju za Milan Krunić je pružio za vikend u meču protiv Napolija (1:1), u kojem je upisao i asistenciju, a riječi hvale za ono što je pružio imali su i italijanski mediji.

"Piolijevo povjerenje Krunić je iskoristio na najbolji mogući način. Igra jednostavno i ne pretjeruje. Njegove fizičke i tehničke vještine dokazuju da je od neprocjenjive vrijednosti za Rossonere", pišu Italijani.

Italijani su u čudu što bh. fudbaler nije igrao kod Giampaola, a dodaju i kako još nije na svom maksimumu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"S vremenom Krunić će biti sve bolji i bolji. Radi se o skromnom dečku, predanom poslu koji nikada ne odustaje. U ovako teškom razdoblju, Milanu su potreni igrači koji se bore i koji daju sve od sebe, a Krunić je jedan od tih", navodi se, između ostalog. 

Prethodnih sedmica bilo je špekulacija kako bi Krunić ekspresno mogao otići iz Milana, no danas, kada je standardni prvotimac, čini se da od toga neće biti ništa.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
hajde mlaco nahvali i ti krunica,kao neki dan sto si kovacevica,samo ti nemogu garantovati da ce ti neko iz milana to platiti
2 6
tbra
momak je kvalitet
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi