Italijani se maksimalno ozbiljno spremaju za BiH
Trening Italije

Odradili posljednji trening

Italijani se maksimalno ozbiljno spremaju za BiH

Azzurri predvođeni Robertom Mancinijem odradili su posljednji trening pred sutrašnju utakmicu.

Italijani, podsjećamo, u sklopu 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na domaćem terenu dočekuju našu selekciju iza koje je poraz u Finskoj, a trening pred sutrašnji meč održan je na stadionu u Torinu.

Uobičajeno, prvih 15 minuta je bilo otvoreno za javnost i prema onome što se moglo vidjeti među italijanskim fudbalerima vlada vrlo dobra atmosfera i svi spremni dati sve od sebe kako bi nastavili pobjednički niz.

Isto tako uoči treninga naglasili su da očekuju potpuno drugačiju BiH, vjerujući kako su Zmajevi u Finskoj imali samo loš dan.

"I dalje vjerujemo kako je BiH naš ozbiljan konkurent u borbi za Evropsko prvenstvo i da su u Finskoj imali loš dan. Svejedno, spremamo se maksimalno ozbiljno. Moguće je i da će biti određenih promjena u odnosu na meč sa Grčkom", rekao je selektor Roberto Mancini.

Djelić atmosfere s treninga Italije pogledajte u našoj galeriji.

Promo

Top Komentari

zmijuga.loma
Svi treniraju svi se ozbiljno spremaju, samo nasi zmajici lagano trckaraju da se ne trose puno jer veceras ih ceka burna noc po torinskim nocnim klubovima uz elitne prostitutke
6 0
SamiAm1234
Jebem ja vas sve što pričate o Bosni tako. Jednu smo izgubili ljudi božiji. Kada smo bili prvi u Ligi Nacija svi ste pričali mi smo najbolji, mi smo najbolji. Desio se kiks, jednostavno su bili bolji od nas tu utakmicu. Trebamo se nadati iznenađenju protiv Italije a vi ste Bosnu već otpsali.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi