Italijani sigurni, Lulić je već potpisao!

Gdje nastavlja karijeru?

Italijani sigurni, Lulić je već potpisao!

A. Čaušević

Dok se oporavlja od povrede Senad Lulić je stavio potpis na jedan od posljednjih ugovora u svojoj karijeri. 

Italijanski mediji, tačnije ugledni Corriere dello Sport u svom današnjem izdanju piše kako je Lulić već stavio potpis na ugovor s Laziom do 2021. godine.

Ovom 34-godišnjem bočnom igraču ugovor s rimskim timom je isticao na kraju sezone, jesenas se spominjao njegov povratak u Švicarsku, ali u međuvremenu su se stvari promijenile.

Lulić je kapiten i istinska legenda Lazija i ne isključuje se mogućnost da na zadovoljstvo kako navijača tako i klupskog rukovodstva završi karijeru na Olimpicu.

U dosadašnjem dijelu sezone je bio standardan sve do nezgodne povrede zgloba od koje se još uvijek oporavlja i za sada nema preciznih podataka kada bi se mogao vratiti na teren.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lulić je u Lazio stigao još 2011. godine što znači da će dres ovog kluba nositi minimalno deset godina. Do sada je osvojio po dva italijanska Kupa i Superkupa.

Osim povratnika u bh. reprezentaciju novi jednogodišnji ugovor s Nebeskoplavim potpisao je još jedan "senator", Marco Parolo.

Top Komentari

Hakkinen
Naravno da će igrati prokleti baraž i bit će spreman zdravstveno jer ovaj 26.03 se neće igrati milion posto. Tako možemo MI koji volimo našu reprezentacije Bosne i Hercegovine možemo biti mirni što se tiče Lulića. Biće treća sreća.....GARANT
3 4
user1583752673
Kakva je trenutna situacija mogao bi igrati i protiv Sjeverne Irske
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije