Italijani snimili pjesmu o Edinu Džeki

Navijači Rome mu posvetili pjesmu

Italijani snimili pjesmu o Edinu Džeki

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH za nešto više od pola sata igra meč u Atini protiv selekcije Grčke.

Naš tim u dobroj formi dočekuje večerašnji meč sa Grčkom, a kao i uvijek bh. navijači svoju nadu polažu u Edina Džeku. Kapiten naše selekcije igra u sjajnoj formi u Italiji, te se nadamo da će i večeras u Atini to dokazati.

Pred sami početak večerašnje utakmice iz Italije nam stiže zanimljiva priča. Naime, navijači Rome odlučili su napraviti novu pjesmu koju su posvetili Edinu Džeku. Tekst je rađen na popularnu pjesmu The Kolorsa "Everytime". Mora se priznati da se lako pamti, te da je pravo zarazna.

Također, zanimljivo je da su navijači Vučice odlučili u pjesmi prozvati i Miralema Pjanića, te su novom igraču Juventusa poručili da je bio dobar, ali da je Džeko mnogo bolji.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi