"On neće nigdje iz Rome, a posebno ne u Juventus"

De Rossiju nude novi ugovor

"On neće nigdje iz Rome, a posebno ne u Juventus"

Endin Čaušević

Fudbaler Rome, Daniele De Rossi, ovog ljeta imao je priliku da napusti rimski klub i karijeru nastavi u američkom MLS-u.

De Rossi je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u Romi, a poznato je da je imao prije nekoliko godina ponudu Manchester Uniteda, koju je odmah dobio. Ipak, ovog ljeta špekulisalo se da bi De Rossi mogao svoju karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama, ali na kraju ni od toga nije bilo ništa.

Igraču Rome ugovor s Romom ističe na kraju ove sezone, ali prema svemu sudeći na narednim sedmicama potpisat će novi ugovor. Vučica želi zadržati De Rossija, te će mu ponuditi još jedan trogodišnji ugovor.

Ovaj 33-godišnji fudbaler dobio je ponudu Juventusa da dođe u ovaj klub ukoliko mu Roma ne ponudi novi ugovor. Ipak, čelnici rimske ekipe potvrdili su da De Rossi ne ide nigdje, a posebno ne u Juventus. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi