Italijani su ovo očekivali: Bio je to samo lagani trening!

Mediji nakon pobjede Atalante

Italijani su ovo očekivali: Bio je to samo lagani trening!

Midhat Šljivak

Atalanta je večeras deklasirala Sarajevo na Koševu sa uvjerljivih 8:0.

Tim iz Bergama očitao je lekciju iz fudbala bh. timu i na kraju sasvim zasluženo i očekivano prošao u narednu fazu takmičenja.

Na terenu je večeras postojao samo jedan tim. Gotovo sve što su šutnuli na gol igrači Atalante ušlo je u gol, ali i fudbaleri Sarajeva su bili potpuno izgubljeni.

Italijanski mediji nisu previše pažnje davali utakmici na Koševu. Svi sportski mediji su objavili izvještaj utakmice i za njih je lagan prolaz Atalante bio sasvim očekivan.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Od poznatijih medija Corriere dello Sport je pobjedu na Koševu vidio kao "Show Barrowa i Gomeza", dok je većina ostalih medija imala "normalne" naslove u kojima su saopštili rezultat.

"Najkritičniji" prema bh. timu bio je SportMediaSet koji je pobjedu okarakterisao lagani trening.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Bez ulaganja I discipline nema uspjeha.... gledaj mo sad kukurz ligu I mamjestanje utakmica....
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi