Italijanski mediji: Balotelli dobija poziv u reprezentaciju

Povratak Marija

Italijanski mediji: Balotelli dobija poziv u reprezentaciju

Napadač Nice Mario Balotelli dobio je poziv u reprezentaciju Italije, prenose tamošnji mediji. 

Iako još nije poznat spisak Italije za predstojeće prijateljske utakmice, italijanski mediji prenose da je Mario Balotelli obavješten da će se naći na njemu.

Podsjetimo, napadač Nice igra sjajno u posljednje vrijeme i trenutno ima 14 postignutih golova u Ligue 1, a 20 ukupno. I ranije se spekulisalo da će dobiti ponovo poziv u reprezentaciju, a čini se kako je to sada i potvrđeno.

Balotelli nije igrao za reprezentaciju od Svjetskog prvenstva 2014. godine, ali će zato dobiti priliku da pokaže šta zna u prijateljskim mečevima protiv Argentine i Engleske.

Italija se nije plasirala na Svjetsko prvenstvo, a cijenu toga platio je selektor Giampiero Ventura kojeg privremeno mijenja selektor mladog tima Gigi Di Biagio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi