Monchi: Raiola je pametan, nuđen nam je Balotelli kao zamjena za Džeku

Sportski direktor Rome otkrio januarske "transfer tajne"

Monchi: Raiola je pametan, nuđen nam je Balotelli kao zamjena za Džeku

Sportski direktor Rome Monchi je u razgovoru za italijanski Mediaset Premium govorio o večerašnjem duelu Vučice i Napolija, ali je i otkrio da se na Olimpicu u januaru razmišljalo o angažovanju Marija Balotellija.

"Moramo zaboraviti šta se dešavalo na prethodnim utakmicama i fokusirati se na našu igru. Imamo odličnu priliku da se pomjerimo prema vrhu. Ipak, igramo na teškom terenu protiv veoma jakog protivnika", poručio je Monchi, pa nastavio:

"Ako želimo napredovati moramo pobijediti večeras. Svaki dan razgovaram sa Di Francescom, on zna da mu ja i klub vjerujemo. Spreman je nastaviti na način koji je počeo sezonu. Uvijek će biti teških trenutaka, ali moramo se držati zajedno".

Na pitanje o potencijalnom dolasku Marija Balottelija u Romu narednog ljeta Monchi je imao zanimljiv odgovor u kojem je otkrio da je harizmatični Italijan već dovođen u vezu sa potencijalim transferom iz Nice u redove Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ponuđen nam je tokom januarskog prelaznog roka, kao alternativa u slučaju da je Džeko otišao iz kluba. Mino Raiola je pametan, on zna šta da radi za svoje igrače", izjavioje Monchi, pa dodao:

"Trener vam je rekao istinu, razgovaralo se o Balotelliju... Diskutovali smo o tome sa Raiolom u januaru. Ipak, trenutno smo zadovoljni našim napadačima i više ne razmišljamo o njihovom mijenjanju".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi