Italijanski velikani u borbi za Berahina

Hoće li konačno napustiti WBA?

Italijanski velikani u borbi za Berahina

Fudbaler West Bromwich Albiona Saido Berahino se po ko zna koji put dovodi u vezu sa odlaskom iz ovog engleskog kluba.

Nakon što su mu u nekoliko posljednjih prelaznih rokova propadali transferi, u januaru bi konačno mogao napustiti WBA što je i njegova velika želja.

Kako pišu britanski mediji, za Berahina su interes pokazali Roma i Inter, od kojih se uskoro očekuje da pošalju zvaničnu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se to ne desi, italijanski velikani će čekati kraj sezone i pokušati dovesti ovog 23-godišnjaka bez obeštećenja, s obzirom da mu tada ističe ugovor.

Berahino je u sezoni 2014/2015. postigao 14 golova za WBA, ali je u posljednjih 18 mjeseci odigrao samo 20 utakmica uz četiri postignuta gola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi