2

Komentari (2)

Furioza1999
Vjerovao sam i dalje vjeruj da ovaj covjek moze puno i to sa ljudima oko sebe igracima koji ga podrzavaju sto smo mogli vidjeti i kakvo je stanje u reprezentaciji svi se bore ginu nema vise klanova pa igra svako kako hoce a covjek se oblaci top za razliku od drugih selektora i trudi se i radi a to treba cijeniti. A najvise taj osmijeh zagrljaj stručnog stana selektora igraca i njihovo grljenje i sve za svaku pohvalu to nikad nismo dosad imali svaka čast. Vicu koliko god mrzili covjek je napravio nesta i pravi nesta i pustite da to dokaze a ne da serete i onda poslije ljubite ga suti pricekaj pa reci pamet pa jezik tako u zivotu ide
Trpim
Može se pobjedit al kad Pjanić neigra. I samo napadaćki opet Prevljak i Džeko napred a 5 u srednji red pa će biti i šansi i golova.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti