Ivajlo Petev objavio spisak igrača

Za martovske prijateljske utakmice

Ivajlo Petev objavio spisak igrača

E. Škorić

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev objavio je najnoviji spisak igrača.

Petev je danas pred novinarima izdiktirao imena igrača na koje računa za prijateljske mečeve ovog mjeseca protiv Luksemburga i Gruzije. Na spisku nema povrijeđenog Miralema Pjanića, dok se napokon i potpuno zasluženo na spisku našao golman poljskog Rakowa Vladan Kovačević.

Podsjetimo, naša selekcija će prvo na Bilinom polju ugostiti Gruziju 25. marta, a četiri dana kasnije na istom stadionu gostovat će i Luksemburg.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Vladan Kovačević, Kenan Pirić

Odbrana: Siniša Saničanin, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Adnan Kovačević, Hrvoje Miličević, Sead Kolašinac, Eldar Čivić, Jusuf Gazibegović, Amar Dedić

Vezni: Amir Hadžiahmetović, Sanjin Prcić, Rade Krunić, Amer Gojak, Gojko Cimirot, Adi Nalić, Vladan Danilović, Amar Rahmanović, Miroslav Stevanović

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Smail Prevljak, Luka Menalo

U junu i sepmtebru nas očekuje Liga nacija. Nalazimo se u grupi s Finskom, Rumunijom i Crnom Gorom.

Za juni su planirane četiri utakmice - gostovanja Finskoj i Crnoj Gori, te domaći dueli s Finskom i Rumunijom, dok ćemo u septembru u goste u Rumuniju, a dočekati Crnu Goru.

Top Komentari

Glava97
Čuj Danilovic gdje on igra ****m te drzavo fuj Vicin igrac pa mora bit pozvan klošari jedni fuj
25 1
Eno30
Danilovic ne pamtim kad je zaigro kao ni Piric, a Hotic koji igra u top formi nije dobio poziv
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi