Rahmanović na spisku selektora Peteva

Pruža kvalitetne partije u dresu Konyaspora

Rahmanović na spisku selektora Peteva

Na spisku selektora naše nogometne reprezentacije za prijateljske duele sa Gruzijom i Luksemburgom naći će se i član turskog Konyaspora Amar Rahmanović.

Kako SportSport.ba saznaje na adresu Rahmanovića stigao je poziv Peteva te će on biti dio Zmajeva za martovske utakmice.

Rahmanović ove sezone igra sjajno u turskom prvenstvu, a minulog vikenda postigao je gol protiv velikog Galatasaraya u pobjedi 2:0.

U nedavnom razgovoru za SportSport.ba dotakli smo se i reprezentacije, a Rahmanović je kazao da ne očekuje poziv našeg selektora.

"Ne očekujem poziv selektora Peteva moram još puno više trenirati i napredovati da bih stekao reprezentativni status. Smatram da imamo odličan vezni red i da su ti momci odlični“, kazao je Rahmanović.

Poziv je ipak dobio, a do sada je dres reprezentacije nosio u četiri navrata. Posljednji put protiv Kostarike kada je dobio šansu 45 minuta u martu prošle godine.

Ove sezone u Super ligi Turske upisao je 25 nastupa uz pet pogodaka. U Tursku je stigao iz FK Sarajevo.

Top Komentari

fukaraslana
Niko vas nece gledati dokle je vico-petev i misimovic . Koji god covjek ode na utakmicu pomaze vicu i njegovu bratiju zato totalni bojkot utakmica repke je jedini spas
10 1
Chesa
Kovačević i Rahmanovic …. Nigdje nisam pročitao ko je još pozvan?
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi