Zašto legenda HNL-a nije zaigrala za BiH: "Zvao me Sušić, sigurno bih napravio bolju karijeru"

I danas rešeta protivničke mreže

Zašto legenda HNL-a nije zaigrala za BiH: "Zvao me Sušić, sigurno bih napravio bolju karijeru"

S. Mlaćo

Ivan Krstanović je živa legenda HNL-a.

Uskoro će napuniti 40 godina, ali i dalje rešeta mreže u komšiluku.

Popularni Crouch iz Tomislavgrada trenutno nosi dres Lokomotive, a sa dva pogotka protiv Hajduka došao je do četvrtog mjesta vječne tabele strijelaca u HNL-u.

U HNL je došao sa 25 godina, a ističe da je vjerovao u sebe i naporno radio.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U razgovoru za Index.hr govorio je da je bilo i poziva iz reprezntacije BiH.

"Ne žalim ni za čim i zadovoljan sam karijerom koju sam ostvario. Safet Sušić zvao me nekoliko puta u reprezentaciju BiH, a Slaven Bilić uručio mi je poziv da budem na širem popisu Hrvatske. Nisam se dvoumio niti sekunde, čekao sam Hrvatsku, maštao sam o tome. Da sam prihvatio poziv iz BIH sigurno bih napravio bolju karijeru, ali nije mi nimalo žao. Bilićev poziv bio je ogromna čast i jedna od ljepših uspomena u karijeri", kazao je Krstanović.

Top Komentari

gojazni_shljivoc
Smrad. Ko ga j*be.
14 6
Celtic
Pa nije Ronaldo Fenomeno, šta pišete o njemu, boli nas ona stvar.
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi