14

Komentari (14)

bhodzic
Obavezno pročitajte kolumnu prof. Aleksandra Kneževića u Oslobođenju
GuiliDamou
Posteno od njega, svaki od Hrvata bi se trebao ugledati na njega! Ako vec ne osjecas BiH kao svoju drzavu, postenije je ne prihvatiti poziv nego prihvatiti pa igrati i ponasati se kao da igras za neki od klubova! Igrati za svoju zemlju bi trebalo biti nesto sveto i neuporedivo sa bilo cim...
Adnanos
On je za onog sto je igrao u Celticu mala maca.
pero98
Brcak
"Džaba svinji zlato, ona voli blato."
Celtic
Pa nije Ronaldo Fenomeno, šta pišete o njemu, boli nas ona stvar.
gojazni_shljivoc
Smrad. Ko ga j*be.
Uber_i
Gojazni.ko **** tebe i sve koji misle ko ti obicna budaletino
gojazni_shljivoc
Pisni, ujkane.
Prazina
Smrade gojazni, pati vječno!
rabodimis
Svaka cast @gojazni_shljivoc.. Nek nam se ku*ca napusi izdajnik, ne znam sto pisu uopste o ovom debilu.. Sa njim smo na mrs u pm, odavno..
JointUnion87
Imati svoje mišljenje je sasvim normalno, ali zašto vrijeđati i psovati? Zato jer je neko izabrao nešto po njegovoj volji? Kakvi pacijenti :)
JointUnion87
@rabodimis Kad Kolašinac, Spahić, Misimović, Bajramović i drugi izaberu BIH, onda su face, imaju pravo, a kad neki Hrvat, Srbin ili čak i Bošnjak izaberu drugu državu onda nam mogu p.pušiti? Kakav si ti retard u p.m.
rabodimis
@JointUnion87 Upravo tako !! Ja volim BiH-a i postujem sve one koji takodje vole BiH-a.. ostali nek nam se ku*ca napuse. ;) Ako sam retard sto volim svoju drzavu ja sam medju najvecim retardima na svijetu i ako te to brine pridruzi se tim nekim sto su izabrali drugu drzavu pored ovake ljepote.. bez obzira na vjeru, pripadnost il sta vec.. Boli me ku*ac takodje za te sto si nabrojao, priznajem SAMO Bosance i Hercegovce.. jbga takav mi default, izvini..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti