Iz Apollona poručuju: Da ih je i 40.000 na stadionu, idemo na pobjedu
Kiprani vrlo samouvjereni dolaze u Sarajevo

Žele trijumf već u prvom meču

Iz Apollona poručuju: Da ih je i 40.000 na stadionu, idemo na pobjedu

M. Šljivak

Željezničar će u četvrtak na Grbavici ugostiti kiparski Apollon u susretu 2. pretkola Evropske lige.

Kiprani su u evropskim takmičenjima u proteklih nekoliko godina imali dosta uspjeha, pa je Apollon u duelima sa sarajevskim timom favorit.

Oni sa jasnim ciljem dolaze na Grbavicu. To je pobjeda i to su pred put u glavni grad BiH jasno poručili.

"Znamo da će biti teška utakmica. Šanse su 50-50, ali mi imamo mnogo iskustva iz prethodnih sezona u Evropi. Želimo nametnuti svoj agresivni stil igre. Dosta smo radili i na tehničkim stvarima u protekle dvije godine i želimo u ovom meču postići što više golova kako bismo stekli prednost pred revanš", istakli su iz Apollona, te su dodali.

"Mirni smo, ne plašim o se atmosfere. U prošlosti smo prošli kroz dosta teže izazove i sa velikim samopouzdanjem ulazimo u meč. Čak i da ih je 40.000 na stadionu, a ne 15.000, mi smo Apollon i idemo na pobjedu", poruka je iz kiparskog kluba.

Meč Željezničar - Apollon igra se sutra od 20:30 sati na stadionu Grbavica.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Tako rekoše i njihovi zemljaci protiv Dinama.
27 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi