Lendrić se i definitivno skrasio

Ima novi klub

Lendrić se i definitivno skrasio · Zvanično

Admin Čaušević

Ivan Lendrić karijeru nastavlja u insotranstvu. 

Lendrić će fudbalski hljeb nastaviti da zarađuje u desetoj različitoj zemlji nakon što je i zvanično pronašao angažman na Kipru.

U subotu se pojavila informacija da će 30-godišnjak postati novi član ekipe Nea Salamina iz Famaguste koja se takmiči u drugoj ligi kiparskog fudbala.

U međuvremenu stigla je i zvanična potvrda da će hrvatski napadač karijeru nastaviti u kiparskom drugoligašu.

Lendrić je sa Nea Salaminom potpisao ugovor do juna 2022. godine, a priliku da debituje će imati sljedećeg vikenda protiv Anagennisija.

Osim u Hrvataskoj i BiH (Željezničar i Zrinjski) Lendrić je još igrao u Belgiji, Austriji, Sloveniji, Moldaviji, Italiji, Grčkoj, Francuskoj, Rumuniji...

Top Komentari

_admirr.x
Lendra je majstor,to sto u Zelji nisu imali ni marke da im obezbjede osnovne uslove za fudbal to nije problem Lendrica i ostalih igraca.
2 0
Ekspert
Na zimu novi klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi