Bivši Željovac napravio zanimljiv transfer: "Veliko iznenađenje za mene, i za vas"

Oprostio od Lokomotive

Bivši Željovac napravio zanimljiv transfer: "Veliko iznenađenje za mene, i za vas"

Samir Mlaćo

Bivši član Širokog Brijega i Željezničar Ivan Milićević napustio je Hrvatsku. Miličević je napustio Lokomotivu gdje je pružao veoma kvalitetne partije, te se skrasio u Grčkoj.

Potpisao je za grčki A.E. Kifisi, član Super lige.

Oprostio se od svog sada već bivšeg kluba, a navijači Lokomotive su razočarani što su izgubili kvalitetnog nogometaša.

"Veliko iznenađenje za mene, a vjerujem i za sve Vas. Transfer se dogodio iznenada i drago mi je što su se klubovi uspjeli dogovoriti što je najbolje za mene. Želim se zahvaliti Lokomotivi, svim ljudima koji čine ovaj klub! Hvala Vam na poštovanju i podršci svih ovih pet i pol godina.

Bilo je uspona i padova, posudbi, vraćanja, dobrih i loših rezultata , ali samo tako napornim radom i ustrajnošču se može napraviti stepenica više. Mojim dečkima hvala jer su uvijek bili pravi prijatelji i suigrači. Želim Vam uspješnu ovu i svaku sljedeću sezonu i znam da će tako i biti, jer Lokomotiva je klub s velikim ambicijama", naveo je sam nogometaš u izjavu za stranicu Lokomotive.

Zanimljivo da je Miličević u Lokomotivi proveo čak šest godina i klub mu se emotivno zahvalio.

"Našem Ivanu ovom prilikom želimo zahvaliti na svemu što je dao NK Lokomotivi u proteklih nepunih 6 godina".

Ostvaren transfer Ivana Milićevića. Lokomotiva je jučer završila sve formalnosti oko transfera Ivana Milićevića u...

Posted by NK Lokomotiva Zagreb on Saturday, January 6, 2024
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovaj klub se vratio iz FK Željezničar gdje je bio član u veoma turbulentnom period za Plave sa Grbavice. Jedan period karijere proveo je i u Širokom Brijegu, a sada će napraviti prvi transfer u inostranstvo.

Bio je i mladi reprezentativac naše zemlje te upisao tri nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti