11

Komentari (11)

Opet
Netko tko ne igra zbog ozljede toliko dugo, nije pojačanje. Na žalost, njegov oporavak traje, teško da će i zaigrati na EP, ali i da zaigra slaba korist od toga. Čuvaj se Perišiću i puno sreće od ❤️ Slično je i sa Modrićem, dolaze mlađi, jači ....
Tutumaca
Ako nista bice prodati dresova
user1685882437
Fore za budale
Ham0
Nek radi/igra od kuce ?
E.Car
Došao je i to je sa jedne strane plus za Hajduk pa makar ni minute ne odigrao ove sezone. Pozitivno će djelovati na ekipu da je on tu i svi će sa više motiva napast na titulu. Sa druge strane treba ga spremiti za EP i ne treba forsirati njegov povratak na teren. Da hoće naš Džeko barem još jednu utakmicu odigrat za Želju a ne sezonu ja bih bio sretan!!!
SamoSiroki
Čovjek je radi sebe došao da, se spremi za evropsko ako može. Nije nib realno sa je zdrav a da dođe u hajduk..
Klicko2
Došao Perišić da iz prvog reda gleda kako Dinamo osvaja naslove :))))
BAJSJECAR1977
Neče ni da dostigne 100 minuta u sezoni...
SamoSiroki
Dobro si napisao. Svaka mu čast.. Legenda
bk123
Je za Hajduk igra za 1 euro al mu Totenhem dok je na pozajmici isplaćuje 200 000 funti tjedno...
Frane
A šta bi ga trebali ozljeđenog plaćati, ovi kažu 27.travnja ali i to je upitno uvjek se kad su u pitanju teže ozljede taj datum povratka zna prolongirati a i sam Perija je rekao da ne treba žuriti što znači da će vjv odigrati zadnjih par minuta u zadnjim utakmicama i tek sljedeće sezone će im biti pojačanje. Ja im kao hrvatskom klubu želim uspjeh u Europi i želim Periju na europskom prvenstvu a šta će biti u ligi bmk.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.