Navijači Hajduka Perišiča zatrpali porukama "Vrime je, kući ajde sinko..."

Imaju samo jednu želju

Navijači Hajduka Perišiča zatrpali porukama "Vrime je, kući ajde sinko..."

Esmer Oštraković

Većina fudbalera nalazi se na odmoru nakon što su završili obaveze prema klubovima, ali i nacionalnim timovima, a jedan do njih je i Ivan Perišić.

Naime, Perišić je nakon odigranog finala Lige nacija sa Hrvatskom odlučio sa svojom porodicom provesti godišnji odmor.

Navijači mu čestitaju uspjehe sa reprezentacijom, ali veliki broj njih odlučio je iskoristit novu priliku da ga pozovu u Hajduk.

"Povezuje nas se sa svim mogućima. Džekom, Perišićem, Rakitiće, mogu nabrajati. To je s jedne strane lijepo, ljudi žele igrače koji mogu pomoći, ali trebamo biti realni", rekao je nedavno sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

To nije zasmetalo navijačima Hajduka koji maštaju o dolasku Perišića u njihov klub, a još uvijek se sjećaju šta je rekao nakon Svjetskog prvenstva u Kataru.

"Nije bitno šta sam obećao drugima, sebi sam obećao da ću se vratiti u Hajduk. Sedam godina sam proveo tamo i nisam debitovao u zvaničnoj utakmici. To se mora dogoditi. Bit će uskoro, ali ne znam tačno kada", rekao je tada Perišić, te je dodao:

"Moram odraditi minimalno jednu sezonu sa Bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Split i cijela Dalmacija", završio je Perišić.

Upravo zbog svega toga navijači Hajduka odlučili su komentarisati Perišićeve fotografije na Instagramu, te ostavljaju jasne poruke.

"Vrime je", "Kući ajde, sinko", "Vrati se", "Trebamo te", neki su od komentara koje ostavljaju navijači Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Perišić je još uvijek pod ugovorom sa Tottenhamom i zaista je nerealno očekivati njegov dolazak u Hajduk naredne sezone, ali ko zna...

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi