Hrvati tvrde: Manuel Neuer pregovara sa Hajdukom!

Dolazi na Poljud?

Hrvati tvrde: Manuel Neuer pregovara sa Hajdukom!

E. Oštraković

Navijači Hajduka su se sasvim sigurno morali uvjeriti da ne sanjaju kada se počelo govoriti da bi njihov tim mogao dovesti Manuela Neuera.

Naime, mediji iz Hrvatske tvrde kako je legendarni njemački golman, Manuel Neuer, u pregovorima sa splitskim Hajdukom.

Kako navode mediji iz susjedstva, direktor Hajduka Lukđa Jakobušić dogovara dolazak jednog od najboljih golmana na svijetu.

Svima je jasno da je Manuel Neuer legenda Bayerna iz Minhena u kojem igra posljednjih 12 godina, otkako je došao iz Schalkea.

Neueru naredne sezone ističe ugovor sa ovim timom, a navodno ga neće predoužiti, te upravo u tome Hajduk vidi svoju šansu.

Problemi za Neuera u Bayernu su krenuli kada je na skijanju slomio nogu, te su odnosi od tada poprilično narušeni.

Dodatno je sve "prodrmala" informacija da je Toni Tapalović koji je najbolji prijatelj Manuela Neuera dobio otkaz u Bayernu.

U posljednjim godinama Neuer je nekoliko puta pokazivao svoju ljubav prema hrvatskom primorju i tamo boravi gotovo svako ljeto.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Navodno postoji i teorija da je obećao da će doći u Hajduk kada je u Dubrovniku dobio golmanski dres ovog kluba.

Ostaje da vidimo da li će se ova "bomba" zaista i desiti, ali kako kažu gdje ima dima ima i vatre.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Mogli bi onda mi Hugu Llorisa dovest u Rijeku. Miško što se čeka?
2 0
SamoZrinjski
Ovi jači od borca i Sarajeva
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi