U Splitu će da nastane haos: Ivan Perišić se vraća u Hajduk!

Di Marzio tvrdi

U Splitu će da nastane haos: Ivan Perišić se vraća u Hajduk!

Midhat Šljivak

Ivan Perišić (34) blizu je povratka u Hajduk. Poznati italijanski transfer mag Gianluca Di Marzio objavio je danas kako je hrvatski reprezentativac na korak od dolaska u redove splitskog kluba.

Ivan Perišić raskinut će ugovor s Tottenhamom i postat će novi član splitskog Hajduka, tvrdi dobro poznati transfer mag Gianluca Di Marzio.

Iako 34-godišnji fudbaler ima još godinu dana ugovora s londonskim timom, on će ubrzo postati slobodan igrač i imat će priliku da potpiše ugovor tamo gdje želi.

A to je navodno Hajduk. Di Marzio tvrdi da je Perišić odlučan vratiti se u Split i tu okončati profesionalnu karijeru u narednim godinama.

Proteklih dana hrvatski reprezentativac je trenirao u Splitu. Navijači Hajduka su okupirali njegove društvene mreže s molbama za povratak i to će im se očigledno isplatiti.

Oglasi

Vidjet ćemo hoće li 34-godišnji ofanzivac na kraju zaista ponovo obući dres voljenog tima ili će ipak napraviti neki drugi korak.

Perišić je prošle sezone u dresu Tottenhama odigrao 44 utakmice, postigao je jedan gol i imao je 12 asistencija.

Treba napomenuti da je ovaj fudbaler ponikao u splitskom velikanu. Ipak, nikaa nije zaigrao za prvi tim jer je 2006. godine prodat francuskom Sochauxu.

U bogatoj karijeri Ivan Perišić je pored Tottenhama nastupao još za Roeselare, Club Brugge, Borussiju iz Dortmunda, Wolfsburg, Inter i Bayern.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je 127 puta i zabio je 33 gola, te je učestvovao u velikim uspjesima na prethodna dva Mundijala u Rusiji i Kataru.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti