Perišić donio Interu trofej, a onda isprozivao čelnike kluba: "To se tako ne radi"

Ugovor u centru pažnje

Perišić donio Interu trofej, a onda isprozivao čelnike kluba: "To se tako ne radi"

E. Čaušević

Ivan Perišić sinoć je bio junak Intera u pobjedi protiv Juventusa (4:2) u finalu Kupa Italije.

Inter je nakon produžetaka uspio da dođe do pobjede i trofeja Kupa Italije, a produžetke je obilježio Perišić koji je postigao dva gola.

Perišić je prvo pogodio iz penala za 3:2, a samo nekoliko minuta kasnije hrvatski fudbaler zabio je fantastičan pogodak za konačnih 4:2.

Očekivano Perišić je izabran i za igrača utakmice, ali mnoge je iznenadio svojom izjavom u kojoj je isprozivao čelnike kluba s Meazze jer još uvijek nije riješio svoju budućnost.

Perišić s Interom ima ugovor do kraja ove sezone i nije ga produžio jer mu Inter nudi lošije uslove nego što trenutno ima. Ukoliko ne poboljšaju svoju ponudu on će napustiti Inter, a vremena je sve manje da se to riješi.

Zbog toga je i Perišić nakon utakmice odlučio iskreno da priča o ugovoru i poručio je čelnicima Intera da se prema važnim igračima tako ne smiju ponašati.

"Ne znam šta će se desiti oko produženja ugovora s Interom, ali ne možete na ovakav način da sve to pokušavate riješiti. Ovakve situacije se ne rješavaju na takav način s važnim igračima. Ne možete čekati do kraja i nadati se najboljem bez da se imalo trudite", rekao je Perišić nakon utakmice.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi