Ivan Rakitić je ponovo na klupi, a razlog je transfer koji se završava
(Foto: EPA)

Sutra pregovori

Ivan Rakitić je ponovo na klupi, a razlog je transfer koji se završava

M. Šljivak

Ivan Rakitić ponovo je na klupi za rezervne igrače u Barceloni.

Reprezentativac Hrvatske nije se našao u početnoj postavi za meč protiv Betisa, a da počnje dvije utakmice zaredom sa klupe nije se desilo nikad pod vodstvom Ernesta Valverdea.

Posljednji put je Rakitić dvije utakmice zaredom počeo na klupi u januaru 2017. godine kada je trener bio Luis Enrique, a Radio Katalonija je objasnio zašto je večeras iskusni veznjak na klupi.

Vrlo je moguće da već sutra Rakitić promijeni klub. Karijeru bi mogao nastaviti u torinskom Juventusu sa kojim će rukovodstvo Barcelone sutra obaviti pregovore.

Sutra će se tako vjerovatno znati dosta toga o sudbini 31-godišnjeg hrvatskog fudbalera koji je već pet godina član tima sa Nou Campa.

U karijeri je sa ovim timom osvojio sve, a u 269 odigranih utakmica postigao je 35 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi