Barcelona razmišlja o budućnosti: Katalonci pronašli rješenje na poziciji lijevog beka
Kravets ima ugovor sa Leganesom do 2023. godine

Mladi Ukrajinac na meti kluba sa Camp Noua

Barcelona razmišlja o budućnosti: Katalonci pronašli rješenje na poziciji lijevog beka

S. Pašalić

Barcelona je prema izvještajima španskih medija spremna da završi transfer igrača Leganesa, Vasyla Kravetsa.

Ovaj 22-godišnji Ukrajinac je u januaru ove godine stigao u Leganes iz Luga za 2.5 miliona eura i odigrao je sedam utakmica od tada za ovaj tim.

Ipak, on je zapeo za oko skautima katalonskog tima, a prema ekskluzivnom izvještaju Ser Deportiva, Katalonci su uznačili ovog lijevog beka kao igrača za svoj B tim u ovoj sezoni s namjerom da ga prekomanduju u prvi tim od naredne sezone.

Barcelona se nada da će postići dogovor oko posudbe do kraja sezone s opcijom da otkupi Kravetsa nakon toga za 4 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi