Gavranović Rakitiću: Sram te bilo...

Šala među dvojicom prijatelja

Gavranović Rakitiću: Sram te bilo...

Edmir Škorić

Bivši napadač zagrebačkog Dinama Mario Gavranović našalio se sa nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem Ivanom Rakitićem.

Rakitić je bio strijelac jednog gola u 3:1 pobjedi Seville nad Dinamo Zagrebom u prvom meču nokaut faze Evropske lige.

Andalužani su došli do pobjede i imat će nešto mirniji revanš na Maksimiru.

"Bilo je malo čudno, dosta tih igrača poznajem, bilo je i malo neugodno, pogotovo kod penala, u nekom trenutku je čak pao i smijeh kad sam vidio Livakovića ispred sebe", rekao je Rakitić, pa dodao:

"Sretni smo i ponosni na način kako smo odigrali danas protiv ovog sjajnog Dinama. Mislim da smo odigrali interesantnu utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili. Dobro smo kružili s jedne strane na drugu i čekali svoju priliku, a onda dali ta dva brza gola za dva minuta. To su bili ključni trenuci. Brzo smo reagovali nakon gola Oršića, a potom odigrali jako dobro drugo poluvrijeme", rekao je Rakitić.

Na Instagramu je zatim objavio fotografiju u dresu Seville uz poruku kako je Evropska liga stvoreno takmičenje za Sevillu, a dobio je odgovor od Gavranovića.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Sram te bilo da daš gol Dinamu i još izjaviš da ne bi slavio protiv ostalih klubova. Mislim da bi Luka iščupao kosu da je ima još", našalio se Gavranović, koji je mislio na Ivanovog oca Luku, koji je inače veliki navijač Dinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi