Ivan Rakitić poslao poruku navijačima Barcelone i nagovijestio svoj odlazak?

Ušao u historiju Barcelone

Ivan Rakitić poslao poruku navijačima Barcelone i nagovijestio svoj odlazak?

E. Oštraković

Ivan Rakitić je sinoć protiv Mallorce odigrao svoju 300. utakmicu u dresu Barcelone, te je ušao u historiju kluba kao četvrti stranac koji je to uspio.

Uslijedile su mnogobrojne čestitke, a Rakitić se svima zahvalio objavom na Faceboku, iz koje se moglo naslutiti da se čak priprema na odlazak.

"Stigao sam u ovaj divan klub 2014. Jučer, nakon šest godina, imao sam čast proslaviti 300. utakmicu. Kakva prekrasna avantura i kakav ponos. Hvala vam na velikoj potpori", napisao je Rakitić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Pročitao sam tekst pet puta. Gdje je nagovijestio odlazak, gdje to piše?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi