Žestok pritisak Barcelone na Arthura Mela
Foto -EPA

Traže da prihvati transfer u Juventus

Žestok pritisak Barcelone na Arthura Mela

M. Šljivak

Ekipa Barcelone navodno vrši žestok pritisak na Arthura Mela kako bi ovaj prihvatio odlazak u Juventus u zamjenu za Miralema Pjanića.

Kako navodi katalonski list Sport, rukovodstvo Barcelone odlučilo je žestoko pritisnuti brazilskog veznjaka da prihvati razmjenu u Juventus, koju on uporno odbija.

Juventus i Miralem Pjanić spremni su za dogovor s Barcelonom. Stara dama umjesto bh. veznjaka traži samo Arthura, ali ovaj jednostavno ne želi otići.

Zato se rukovdostvo španskog prvaka odlučilo žestoko pritisnuti Brazilca kako bi konačno pristao na dogovor, a prvi korak je napravljen sinoć u susretu protiv Mallorce kojeg je 25-godišnji veznjak odgledao s klupe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Arthur je ove sezone nastupio ukupno 24 puta i ima učinak od četiri gola i četiri asitencije.

Na Nou Camp brazilski fudbaler je stigao iz Gremija 2018. godine za 31 milion eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Kakav ba pritisak, šta lupate?! Pa on je većinu utakmica odgledao ili počeo sa klupe. Vidal i De Jong su najbolja kombinacija u veznom.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi