Najvažnije je u životu biti čovjek: Španija bruji o novoj gesti dobrog Ivana Rakitića

Tješio Moralesa nakon meča

Najvažnije je u životu biti čovjek: Španija bruji o novoj gesti dobrog Ivana Rakitića

Edmir Škorić

Nogometaši Seville sinoć su na gostovanju kod Leventea u sjajnom meču slavili s 3:2.

Levante je porazom od Seville na svom terenu smanjio šanse da ostane u La Ligi na kraju sezone, mada se borba tima iz Valencije nastavlja i trajat će do kraja.

Razočarenje igrača je bilo ogromno, naročito kod Luisa Moralesa, koji je promašio penal za 2:2 i u suzama je okončao duel sa Andalužanima.

Dok je neutješno plakao, prišao mu je Ivan Rakitić, pa ga zagrljajem tješio, čime je iskusni hrvatski veznjak pobrao dodatno simpatije zbog svog sjajnog gesta.

Levante je sada na 19. mjestu, a Cadiz koji je prvi iznad opasne zone ima šest bodova više pet kola prije kraja.

Rakitić je na Instagramu objavio fotografiju s Moralesom i poslao mu poruku: "Glavu gore, prijatelju, tis i ratnik! Ostani jak i hrabar. Veliki zagrljaj za Moralesa", napisao je Raketa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za razliku od Levantea, Sevilli ide mnogo bolje ove sezone i ovaj tim je drugi na tabeli, te je na korak da ovjeri plasman u Ligu prvaka, ali vodeći Real Madrid za njih je kao i za sve druge praktično nedostižan.

Top Komentari

Goran86
Lako je posle pobjede biti general, Rakitic kad izgubi svi mu krivi od sudije do navijaca itd i jos zna zakuhati sa protivnickim igracima
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi