Ivan Strinić našao novi klub?

Nakon napuštanja Milana

Ivan Strinić našao novi klub?

Lijevi bočni hrvatske reprezentacije Ivan Strinić u potrazi je za novim klubom.

Problemi sa srcem i povredama doprinijeli su tome da Strinić bez ijedne odigrane utakmice napusti Milan, a za novim klubom ovaj defanzivac, čini se, neće tragati još dugo.

Poznati italijanski novinar Gianluca Di Marzio javlja kako je Strinić od napuštanja Milana dobio nekoliko ponuda, te da je srebrni Vatreni sa Svjetskog prvenstva u ovom trenutku najbliže SPAL-u

Klub iz Ferrare sa 112 godina historije se 2016. vratio u Serie A nakon 49 godina i od tada uspijeva zadržati prvoligaški status, a kako su trenutno u potrazi za lijevim bekom, kao metu naciljali su upravo Strinića s kojim su navodno blizu dogovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se transfer realizuje, za Strinića će to biti ujedno četvrti italijanski klub u karijeri nakon Milana, Sampdorije i Napolija.

Prethodnih dana u pojedinim medijima se šuškalo i o Strinićevom povratku u Hajduk, no ostanak u Italiji je u ovom momentu daleko realnija opcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi