35

Komentari (35)

LevoKrilo
Nemojte tako ljudi! Oni su i dalje ubjeđeni da su Real Madrid, a grbavica Santiago Bernabeu. Kako su zavedeni ovi navijači željezničara, to je za izučavanja??? Vraćaju Vam se djeco aferimi iz prošlosti, ali brutalno Vam se vraćaju, jer ste bili slijepi i još uvijek ste kada je Amaw sa Brkovićem završavao trofeje.... Šta je klubova i sudija oplakalo, samo to Vi nećete i ne želite da vidite...Evo rezultata, gdje ste sada? Zlo raditi a nadati se dobru, to je nemoguće...
starigrad
Levo krilo ti si Gigant
BogatiDijasporac
Više puta sam izjavio i evo opet ću. Ovo je ona suštinska razlika između navijača Želje i Sarajeva. Izliv mržnje prema Želji je neshvatljiv, graniči sa malograđanstvom. Sjećam se, recimo, vremena, kad je Sarajevo prolazilo kroz sličnu situaciju, kad su navijači ulijetali na teren, čupali stolice ... Manijaci su, barem većina njih, pružali podršku Hordašima. Kad je Husref smijenjen, Manijaci su njemu davali podršku. Godišnjica ubistva u Širokom, Manijaci rašire transparent i pruže podršku. Ali eto, možda griješim.
BordoBijeli
@BogatiDijasporac Davali podrsku Husrefu tako sto su se smijali na video na kojem place?Ja ne znam sta si ti pratio prije ali ovo je nista ismijavanje i peckanje koliko su oni nas do 2013.A mi smo takodjer bezbroj puta dizali parole u cast preminulom navijacu Zelje i skandirali njegovo ime redovno.To je sasvim normalno i respekt Manijacima za taj potez.Nije bitno koji klub volis,smrt svakog navijaca boli.
Mahatma.Barbie
Mitomanski komentar. Zezancije navijača na račun drugog kluba je uvijek bilo na obje strane, i treba je uvijek biti.
BordoBijeli
@Mahatma.Barbie Ma pusti brate,naravno to je sastavni dio svakog rivalstva.Mislis da oni nama ne bi isto radili da je obrnuto stanje?Pa oni jedva cekaju da primimo gol da njih 10 ovdje udje i pocne pisati,i onda bude"Ne ulazimo na vase clanke".Pogledaj samo koliko ih ovo boli.Uhhh Ivane nemoj sol na ranu
Asam85
Bravo kralju !!! To je razlika između njih i nas. Njihov navijački motiv je mrziti Željezničar pa tek onda biti navijač Sarajeva.
Zaštita Identiteta
I ponovo izdrkavanje thumbsupa na fake news i thumbsdowna na sve što vam ne paše.. kakvi ste vi narkomani to je neopisivo. U pravu je dijasporac 1000%
milozadrago
@BogatiDijasporac kod tebe u glavi ima samo jedna zica koja drzi usi i nista vise. ja stvarno ne vidim slicnost u pod****vanju oko situacije u klubu i situacije na tabeli i mrtvom navijacu. kad smo mi to pod****vali za RIP Mirzu Rascica i ostale nikad i nikad necemo i tu imate podrsku svih navijaca Sarajeva. a sto se tice rezultata to je vazda bilo vi nas mi vas prcamo pa jedva cekate da Sarajevo odigra ne rijeseno pa da pod****vate. Vidi se da nisi navijac zelje a ni Sarajeva samo pravi navijaci znaju sta je rivalstvo i za****ncija.
BlueBoys
Glabaj ga Ivane dok te vilica ne zaboli.
BogatiDijasporac
Malo zdrave šale i peckanja nije na odmet, ali su pretjerali, stvarno. Nisam Manijak, ali je očigledno koliko im je Željo nabio kompleksa u prošlosti. Ovo je čista mržnja. Tužno.
BordoBijeli
Hahahah to Ivana je bi ih i ne vadi.Vrati nam se kapitenu
BordoBijeli
BogatiDijasporac
Kompleksi su čudo, moj 'Sarajlija'.
BogatiDijasporac
Čim je nešto kontra vaše izjave, minusi, pljuvanje, ismijavanje. Bez ijednog valjanog argumenta.
BordoBijeli
@BogatiDijasporac -14pssst,ovo je sol na ranu.Ne mozete zivjeti od bola vise.I onda na kraju "Ne ulazimo mi na vase clanke,samo vi na nase"SA GRBAVICE PLAVO BIJELI PUSE NAM GA ZIVOT CIJELI!
BordoBijeli
@BogatiDijasporac Imam ja 1001 argument ali ovaj je najbitniji:)
BlueBoys
Sta ima argumetirani? Phahahha...Haj iznesi nam jedan argument a to je FK Torpedo a FK Sarajevo od 1949 godine nastalo je kako? :) Naravno sutices kao gumeni majmun kao i sve ostale poglavice, pa ces me prijaviti i za ban. Tipicno Indijanski. Ono sto smo mi dozivjeli evo npr. vi necete nikad: Zubanovic, Muratovic kod pobjede 0:3 ( sudar 2 bekana u menstruacija dresovima glavama i pad na guzicu) Dakle tipicni Indijanci kojo vise mrze FKŽ nego sto vole Torpedo. Vi nas mrzite mi vas Je...bemo! Vide ljudi sa strane koliki ste pacenici.
BordoBijeli
@BlueBoys Ne brini necu te prijaviti,ja koliko vremena koristim ovaj profil nikad nisam nikoga prijavio,ne boj se neces biti ni prvi.Vama je draze kad Sarajevo izgubi nego kad vi pobjedite,smijem glavu dati da imas i ukljucene obabijesti za Sarajevo cim si tako aktivan:)8 godina posta je puno?A brzo ste zaboravili 06.04.2019 i 20.05.2017 :)
BlueBoys
Da samo znas kolko mi je Torpedo interesantan nemas pojma. E fute Indijanske. Meni nije problem podrzati vas i u Evropi i u drugim tekmama prelistaj moje komentare pa ces vidjet. Nisam ja jednom bio na vasoj utakmici ranije, kada su u gradu rasle generacije navijaca koje su razmisljale drugacije. Al sad me vise nervirate vi indijanci koji iz sedmice u sedmicu ispoljavate sve svoje komplekse na nasim vijestima. A do prije par sezona niko od vas nije ni pratio premijer ligu kad bi vas covjek upitaj, a sad se nesto napelo u vama kontate hercika ono go...vno. :) Sta su ti ovi datumi? Kao ono dobili vi derbi jel to? Nista se ne moze pipune porediti za ZUBANDANOM POGLAVICO. POZDRAV ZA SVE NAPACENE POGLAVICE POGOTOVO ZA SARBITA IZ TARCINA MIŠA MEKINJAŠA. PHAHAHAHA...
Sarbit2019
Gdje si napaceni kinez iz romana Zagor te ne Napaceni Kinez X.LI vrijedno prugu gradi ,a poglavica Brko koji je zasjeo nosi li nosi.Karamba i Karambita upalati ti Kita.Hoce li ove godine biti opet proslava zubandana poslje 23 godine,zar je to sve sto je ostalo.Pozdravljam i ja tebe 1/3 Mitomana 1/3 BBB i 1/3 Kineza sto prugu gradi.HAUG
Sarbit2019
kmeeeeee kmeeeee kmeeeeee Izgubismo od Olimpika,kmeeeee kmeeee kmeeee Izgubismo od Slobode kmeeeee kmeeee kmeeee Sudije nas pokradose kmeeee kmeee kmeee Raznese nas Tuzla City kmeeee kmeee kmeeee provalise nam na geybavicu kmeeee kmeeee kmeeee ukrase nam kablove kmeeee kmeeee kmeeeee hakirase nas kmeeee kmeeee kmeeee Brko zasjeo otkaza ne nudi kmeeee kmeee kmeee svi su protiv nas kmeeee kmeee kmeeee ponistise nam cist gol protiv FKS kmeee kmeee kmeee niko ne kupuje sadaka kupone kmeeee kmeeee kmeeee nema titule kmeeee kmeeee kmeeee nema KUP-a kmeeee kmeee kmeee kmeeee nema Evrope kmeee kmeee kmeeee nema Badzaka kmeeee kmeeee kmeee nema presjednika Skupstine kmeeee kmeeee kmeeee nema podpresjednika skupstine kmeee kmeee kmeee pioniri izgubili loptu nema na trening kmeeee kmeeee kmeee Stilic opet mamuran kmeee kmeeee istoriska skupstina kmeeee kmeeee kmeeee nema pojacanja kmeeee kmeee nema plata kmeee kmeee kmeee nema reprezentacije na geybavici VELIK SI ŽELJKANE.
hordaaaassaistoka
I onda mi imamo kompleks hahahahaha
donado91
Oces Tatko da ti Dunjicu u Buljicu malo a ??
COVID19
Bas se Tatko prepao tvog komentara, evo kaze nece vise nikad. Mentolu.
donado91
Tatko,tako metnem ti Dunji glatko
starigrad
Što su seljovci jutros uranili pa već odgovaraju na provokacije. Ja čak mislim da nisu oka sklopili. Svaka čast tako se voli svoj klub. Hahahahaha
pjanke.sa
Nema spavanja Dama iz Londona pocela da povlaci potezeeeee. Lutvu ce hinjan otjerat, pa sta cemo majkoooooo. Ko ca ga platiti, ostadosmo bez igdje icega.
BogatiDijasporac
Eto vas kao Srbi jbt, tako i oni vole Srpstvo ubijanjem neSrba. Voli svoj klub bez mržnje prema drugima.
pjanke.sa
@BogatiDijasporac sta bolan ti vise pricas, satro dijaspora, a ko vegeta: u svaki se clnak mijesas. Naravno da im odgovaramo kada komentarisu na provokaciju, finu gradsku sa seljackim i bezobraznim komentarima. A ti kao neutralan, a?
hordaaaassaistoka
Stani a za koga ti navijas jer nas opra na svakom clanku :£
mehamda
Hahhahhaha legendo nasa
Uber_i
Idi glupane glupi i neodgojeni ti si niko i nista obicno g ..o
user1571956549
Glabaj ga Tetane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti