Ivan Tatomirović u komšiluku pronašao novi klub

Dolazi iz Finske

Ivan Tatomirović u komšiluku pronašao novi klub

Samir Mlaćo

Nekadašnji kapiten FK Sarajevo Ivan Tatomirović pronašao je novi klub. Naime, Tatomirović je prije par dana se razišao sa finskim IFK Mariehamn, a sada će karijeru nastaviti u susjedstvu.

Tatomirović se putem društvenih mreža zahvalio na saradnji trenerima, saigračima i navijačima, a sada već bivšem klubu je također poželio sreću u budućnosti.

Prema pisanju hrvatskih medija, Tatomirović je dogovorio saradnju sa članom 1. HNL Interom iz Zaprešića.

Iz Intera su istakli da su već ranije imali želju da dovedu nekadašnjeg ljubimca navijača Sarajeva, te da su sretni što se to baš sada ostvarilo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovaj 29-godišnji nogometaš koji je rođen u Beogradu na premijerligaškim terenima je igrao u razdoblju od 2012. do 2016. godine, u dresu Sarajeva je odigrao više od 100 zvaničnih utakmica, a s bordo timom je također osvojio i prvenstvo i Kup BiH.

Od strane navijača Sarajeva je također dobio i priznanje "Ismir Pintol" koje se dodjeljuje najborbenijem nogometašu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi