Zinuo kao peš: Prekinuo intervju Ivane Knoll, uspio izgovoriti samo pet riječi
Navijač Hrvatske prekinuo intervju Ivane Knoll.

Zanimljiva scena

Zinuo kao peš: Prekinuo intervju Ivane Knoll, uspio izgovoriti samo pet riječi

E. Ganibegović

Trenutno najpopularnija navijačica Hrvatske, Ivana Knoll, davala je novi intervju u Kataru. Uspio ga je prekinuti jedan vidno zbunjeni navijač Hrvatske, a prije gašenja kamera uspio je izgoviriti samo pet riječi.

Izgubila ili ne od Argentine u polufinalu, Hrvatska će ostati do kraja Mundijala u Kataru, s obzirom na to da će igrati ili finale ili utakmicu za treće mjesto.

A dok su tu Vatreni, tu je i njihova navijačica Ivana Knoll koja je postala hit u Kataru i "nabrala" ogroman broj pratioca.

Stekla je popularnost, otvoreno to treba reći, provokativnim fotografisanjem, ali nije se nešto pretjerano pokazala kada je znanje u pitanju.

Već je poznato da u jednom intervjuu nije znala da nabroji ni tri fudbalera Hrvatske, odnosno znala je samo za Modrića i Lovrena.

I pored toga, TV ekipe ponovo je zovu da daje intervjue, a u najnovijem komentarisala je šanse Hrvatske protiv Argentine.

Prognozirala je da će Vatreni lagano pobijediti Argentinu, a u toku intervjua jedan je navijač fotografisao selfie s njom.

Iza se pojavio i jedan navijač s hrvatskim obilježjima. Izreka "zinuo kao peš" je prava za njegov izraz lica, a uspio je da izgovori samo pet riječi prije no što su se kamere ugasile.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"I am also from Croatia", rekao je, što u prijevodu znači: "I ja sam iz Hrvatske." 

@futbolecua #ivana #knoll #ivanaknoll #noviadelmundial #noviadelmundial2022 #qatar2022 #mujermundial #croacia🇭🇷 #croatia #viralllllll #videoviral ♬ Pra pra pra - Deavele Santos

Podsjetimo, Hrvatska i Argentina svoju utakmicu igraju u utorak, a u finalu pobjednika čeka bolji iz duela Francuske i Maroka koji je na rasporedu u srijedu.

Top Komentari

Eterno_Capitano
Ova ne zna sastaviti prostu recenicu na engleskom :D
5 0
nestofino
Divi ovom glave hercegovačko - latinske- HDZ-ove ho ho ho ho ho. Hajmo braćo, minuseeee. Pihh
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi