11

Komentari (11)

SEJFUDIBIKODZE
Svakako je bilo bolje gledati tebe,nego rep.hrvatske,kurvicki,
SamoSiroki
Kakvo sve budala ima, majko moja
E.Car
Ma ne zezaj, dobra ko avion!!! Al da ih ima po Hercegovini i boljih imao sam priliku vidjeti u gaudeamusu!
tarchi
Kome je ova isfurana plastikara po kojoj redovno spermaju kojekakve spodobe, zgodna i lijepa, taj ima ozbiljnih problema sa samim sobom. Od ove Čapljinske kalašture ja bih napravio samo dobar držač za biciklo i ništa više.
nestofino
@tarchi dobar držač za bike? Isfuranu plastikaru ne možeš vjeruj mi napraviti ni držač za biciko jer čini mi se da bi se i ono iskrivilo, koliko je kvalitetna.
Ma ... Knoll je waooo (:-
E.Car
Izgleda da ja imam problem sa samim sobom!!!!
Arnel925
Odma bi joj napravio 2-3 djece
user1571956549
Nista bez copora djece i to sve turcine praviti hahahahaa
Arnel925
Briga me sta su jarane. Znam samo da ga nebi mogao da izvadim. Kad bi rekla vadi ga ja ga nebi mogao izvaditi za hiljade eura, kad su ovako dobri guzovi.
nestofino
@Arnel925 pored računala počeo da " mašta " o gđici Knoll? Svaka čast počeo si da slušaš ( onog što ti je pisao za žensko biće) ali moraš preći na djelo. Ne možeš samo maštati, izađi, nađi si si djevojku i ne mora biti Knoll . Bolje išta nego računalo i internet. Lp
Arnel925
@nestofino jarane ja mislim da ti nisi nikad ni pomirisao onu žensku stvar P ti materina. Jadna ta žena što je rodila kopile kao tebe. Sigurno ne znaš ni ko ti je otac pa ne znaš šta ćeš sam od sebe. Biće nafake i za tebe. Molimo se dragom Allahu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.