Ivana Knoll izazovnom fotografijom s četiri riječi "zapalila" Instagram i najavila dolazak na EURO

Ponovo će probati ukrasti šou

Ivana Knoll izazovnom fotografijom s četiri riječi "zapalila" Instagram i najavila dolazak na EURO

E. Oštraković

Ivana Knoll koja je na posljednjem Svjetskom prvenstvu "proglašena" za najzgodniju navijačicu kako stvari stoje jedva čeka početak Evropskog prvenstva koje se ove godine održava u Njemačkoj.

Ukrala je Ivana Knoll 2022. godine šou u Kataru nakon što se na utakmicama pojavljivala u raznim zanimljivi "izdanjima". Nekima je to smetalo, a neki su bili očarani njenim izgledom.

Potrudila se tada Ivana Knoll da dospije u centar pažnje fudbalske javnsoti, a to joj je itekako pošlo za rukom jer su nerijetko svi gledali u nju umjesto u utakmicu koja se igra.

Sve to donijelo joj je veliku "slavu" na društvenim mrežama gdje je velikom brzinom rastao broj ljudi koji je prati, ali i koji stavljaju "like" na njene objave.

Oglasi

Nakon što je njena reprezentacija, naravno govorimo o Hrvatskoj, nedavno ostvarila pobjedu protiv Egipta i Ivana Knoll odlučila je na poseban način najaviti svoj dolazak na EURO.

Ona je objavila fotografiju u crnom donjem rublju uz poseban opis: "Evropsko prvenstvo za 2 mjeseca."

Tako će svi navijači širom svijeta, posebno oni koji budu u Njemačkoj sa nestrpljenjem čekati prvu utakmicu Hrvatske na Evropskom prvenstvu. Prva utakmica Hrvatse je 15. juna protiv Španije.

Osim toga Knoll će sasvim sigurno u posebnim izdanjima prisustvovati i utakmicama Hrvatske protiv Albanije 19. juna, te protiv Italije 24. juna.

Oglasi

Zanimljivo je i to da se Ivana Knoll nije prvi put pojavila na ovako velikom događaju prije dvije godine, nego je isto uradila i 2014. godine kada je bila na tribinama u Brazilu.

I tada je bila u odjeći sa motivima Hrvatske, ali tada za razliku od prije dvije godine, nije privukla mnogo pažnje, a Hrvatska je eliminisana u grupnoj fazi.

Osim što je "rado viđena" na nogometnim utakmicama ona je proglašena i na najzgodniju navijačicu na utrkama konja koje su održane na Floridi u januaru.

Prošle godine iznenadila je svoje fanove i otkrila je da kreće svoju karijeru kao DJ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi