Ni ona nije savršena: Filteri su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo i u slučaju Ivane Knoll

Pokupila je slavu u Kataru

Ni ona nije savršena: Filteri su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo i u slučaju Ivane Knoll

Eldar Ganibegović

Ivana Knoll je pokupila slavu navijajući za Hrvatsku na Mundijalu u Kataru. Njene savršene fotografije pokupile su simpatije mnogih, ali ni ona nije savršena.

U vrijeme društvenih mreža nije ništa novo ako kažemo da se, naročito žene, služe svim i svačim da imaju savršene fotografije za objave.

Takav je slučaj i s poznatom navijačicom Hrvatske, Ivanom Knoll. Na sebe je skrenula veliku pažnju tokom Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je Hrvatska osvojila bronzu.

Njene fotografije bile su apsolutno savršene, no sada se pokazalo da i ona ima nedostatke kao i svi ljudi, bez obzira na veliki trud koji ulaže u svoju karijeru koji je svakako za svaku pohvalu.

Na posljednja dva Instagram storyja koja je objavila vidi se da ima potkožnog masnog tkiva u donjem dijelu stomaka, te da on nije baš tako ravan i zategnut.

Oglasi

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst "knolldoll 3h 川 Future Inspiration VETS CRIC ke upbyanastasia Pokreni disko hair 00T Odgovorite korisniku knolldoll..."

Naravno, nije to ništa čudno, no samo dokaz da Instagram i društvene mreže uglavnom nisu stvarni prikaz realnosti, nego ona uljepšana strana svega.

Nije ovo prvi put da se vide nedostaci Ivane Knoll. Nešto slično se moglo vidjeti kada je "uhvaćena" u Španiji.

Top Komentari

user1676286668
Samo vama novinarima je bila savršena ova kanta smeća
4 0
Realno01
Nakon rođenja ona normalne slike nije imala.Fotošopira se i nakon filtera.Jedino vama paćenicima sa ovog portala je ona savršena
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi