Ivanković: Imperativ Veleža ne smije nas zavarati

U Širokom se nadaju pobjedi

Ivanković: Imperativ Veleža ne smije nas zavarati

U sklopu 4. kola BHT Premijer lige BiH na stadionu Rođeni u Mostaru sutra će se sastati Velež i Široki Brijeg.

Mostarci sezonu nisu najbolje otvorili i protiv Širokog Brijega će željeti pobjedu po svaku cijeni kako bi se pomaknuli iz donjeg dijela tabele, no iz tabora gostiju stižu poruke kako ih taj imperativ pod kojim se nalaze crveno-bijeli ne smije zavarati.

"Široki Brijeg uvijek i protiv svakog protivnika mora ići na pobjedu. Impereativ pod kojim se nalazi Velež nas ne smije zavarati, mi moramo biti koncentrisani na nas, na našu igru. Želimo iskoristiti njihove slave strane, postići pogodak i dovesti ih u neugodnu situaciju", kazao je pomoćni trener Jure Ivanković, pa nastavio:

"Igrali smo s njima nedavno pripremnu utakmicu, dobro se poznajemo, iako oni imaju novog trenera, mislim kako neće puno toga mijenjati. Očekujemo dobru utakmicu s naše strane i nastavak pozitivnog niza započetog protiv Radnika."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednji ligaški duel ove dvije momčadi su odigrale u proljeće 2016. godine. Tada je slavio Široki Brijeg s visokih 3:0, a strijelac trećeg pogotka bio je upravo Ivanković.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rus
1:0 Brandao
2 4
1capljinac
Nešto mi, čisto kladioničarski govori da bi mogao biti kec al isto ću biti sretan ako bude dvica hahaha
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi