Ivanković otvoreno o Sarajevu: Ne igraju dopadljiv nogomet, ali osvajaju bodove
FOTO: NK Široki Brijeg

Na Pecari se očekuje ispunjene tribine

Ivanković otvoreno o Sarajevu: Ne igraju dopadljiv nogomet, ali osvajaju bodove

S. Mlaćo
Pred nogometašima Širokog Brijega u nedjelju je novi izazov.

Širokobriježani će u derbiju kola ugostiti FK Sarajevo.

Meč su danas najavili šef struke Jure Ivanković i kapiten Božo Musa.

„Ne igraju dopadljiv nogomet, ali osvajaju bodove. Svojom borbenošću i karakterom uspjeli su u nekim utakmica u posljednjim trenutcima stići do bod(ov)a i sada drže poziciju u samom vrhu. Uza sve to uspjeli su prebroditi i turbulencije koje su imali, tako da ih sigurno ne treba otpisivati i podcjenjivati“, istaknuo je Ivanković.

Napomenuo je kako u nedjelju, unatoč najavljenoj kiši, očekuje veliku angažiranost svoje momčadi i pobjedu za ovogodišnji oproštaj od domaće publike.

„Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica. Morat ćemo se prilagoditi uvjetima na terenu. Najavljena kiša će sigurno spriječiti kvalitetniju izvedbu. No, isti će uvjeti biti za obje momčadi. Moramo biti pragmatični i izvući maksimum. Želimo se pobjedom oprostiti od navijača“, dodao je.

I kapetan Musa se nadovezao na trenerove riječi istaknuvši kako posjeduju kvalitetu za pobjedu nad velikim suparnikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Ova utakmica ne nosi samo tri boda. Znamo koliko pobjeda u derbiju sa Sarajevom znači za naše navijače i za naš grad. Želimo pobjedom nastaviti uspješan niz ovoga posljednjeg jesenskog ciklusa. Potrudit ćemo se obradovati naše navijače“, istaknuo je Musa.

Za ovu utakmicu Jure Ivanković neće moći računati na ozlijeđene Zvonimira Begića i Ivana Grgića, suspendiranog Marka Jurića, a upitan je i nastup Filipa Brekala.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi