Trener Zrinjskog nakon meča na Grbavici

Ivanković: Primili smo gol nakon jednog izmišljenog faula

16

Komentari (16)

Asam85
I vama su izmislili titule prije koje godine pa mirna Bosna a pogotovo Hercegovina. Zašto tvoji igrači nisu zabili tri prije tog faula kojeg u tom slučaju ne bi ni spomenuo. Nadam se da će nam sudija i protiv pitara svirati jedan takav faul i da bude presudan za pobjedu, čisto da pitar nađe neku utjehu.
BlueBoys
Joj kae slobodnjaka kao nacrtan...:D
istok24
Kod nas sve ekipe očekuju da im se svira prekršaj i poslije najmanjeg kontakta a u suprotnom sve se bune. Malo su ih i sudije razmazile...
Plavi orkestar
Ko o cemu ***** o poštenju.
gogs
Nije on nista rekao protiv sudije, nego kako je Stilic iz bezopasne situacije ledjima okrenut na 35 metara od giola iznudio faul koji je bio nepotreban, a iz kojeg je Zeljo dao go. Ne budite bukvalisti
Ende
Nije nego kaze da je morao Zrinjski primiti gol kad sudija izmisli 10 prekrsaja za ubacaj u 16erac. Ne govori ni o cemu drugom nego o SUDIJSOJ LAKDRIJI !!!
Funka1921
Jos Velez da vas dobije i cao skutori?
Lafac
Nadam se da će ovo znati cijeniti naši prijatelji iz Veleža, vcr smo i njima malo pomogli oko tog 3-4 mjesta!
sipopugaloma
Lafac
Mali Jel ti to krivo hahahah
Ende
Istinu kaze covjek.
krndija26
još Velež da vas dobije i onda izmišljajte šta hoćete. ;)
papagaj
A jel bio penal bijednice u Bijeljini kad ste nam sa nogometnim savezom oteli titulu, jel bijednice
Akocemorealnoo
Jel isto tako u toj istoj sezoni da je nama protiv zelje ponisten cist penal? I jel u toj istoj utakmici Stojkic dobio nrpravedan crveni???
Nikoizniceg
Dobit ce vas Velež, nema tu gradskog derbija :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.