Ivanović do kraja mjeseca potpisuje za novi klub

Daily Star tvrdi

Ivanović do kraja mjeseca potpisuje za novi klub

Srbijanski reprezentativac Branislav Ivanović broji svoje posljednje dane u Chelseaju.

Kako navodi britanski Daily Star, Ivanović će do kraja mjeseca potpisati za ruski Zenit, koji će uskoro poslati zvaničnu ponudu.

Ivanović je Conteovom promjenom formacije u 3-4-3 potpuno ispao iz prvih planova i posljednji put je bio starter još u septembru, kada je Chelsea poražen od Arsenala sa 3:0.

Ivanović već ima iskustva igranja u Rusiji gdje je nastupao za Lokomotiv iz Moskve, u koji je stigao 2006. godine iz OFK Beograda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ivanović je u Chelseaju već devet godina i za to vrijeme je osvojio sve što se moglo osvojiti: Premier ligu, Ligu prvaka, FA Kup, Carling Cup...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi