Ivanović dogovorio transfer u Rusiju?
Foto: EPA

Odlazi iz Chelseaja

Ivanović dogovorio transfer u Rusiju?

Ime Branislava Ivanovića se neće još dugo dovoditi u vezu sa brojnim klubovima. 

Srbijanski reprezentativac bi već za vikend trebao napustiti Chelsea, a navodno je sve detalje oko njegovog dolaska dogovorio Zenit iz St. Petersburga. 

Sport Ekspress, možda i napouzdaniji izvor iz Rusije, tvrdi da će Ivanović sa Zenitom potpisati ugovor na dvije godine i godišnje će zarađivati 5.000.000 eura. Dogovor između Chelseaja i Zenita je, kako se navodi, postignut dogovor i pitanje dana je kada je transfer biti ozvaničen. 

Obzirom da je Ivanović tokom epizode u Engleskoj osvojio veliki broj trofeja, jasno je da više nije željan dokazivanja i svoje iskustvo će debelo naplatiti na zalasku karijere. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

U svojoj dosadašnjoj karijeri Ivanović je već imao priliku igrati u Rusiji za Lokomotiv. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi