Ivanović novi trener Vojvodine

Potpisao šestogodišnji ugovor

Ivanović novi trener Vojvodine

FK Vojvodina brzo je našla zamjenu za Nenada Lalatovića.

Na klupu Novosađana zasjeo je Dragan Ivanović, koji je sa klubom potpisao ugovor do 2022.

Ivanović je prethodno predvodio Napredak iz Kruševca, a trenersku karijeru započeo je u ČSK Pivari.

"Zahvaljujem se legendarnom igraču i predsjedniku Vojvodine Dušanu Mijiću na dobrodošlici. Ja sam Novosađanin, tj. Rumenčanin i veoma sam počastvovan što sam postavljen na ovako značajno i obavezujuće mjesto, uzimajući u obzir to da je naša 'stara dama' starija od svih nas. Imamo obavezu da težimo velikim rezultatima koje je Vojvodina ostvarivala, a moje ambicije su se poklopile sa ambicijama predsjednika Upravnog odbora i predsjednikom Nadzornog odbora. Takođe, zahvaljujem se i upravi Napretka na tome što mi je izašla u susret", rekao je Ivanović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vojvodina je jesenji dio šampionata okončala na trećoj poziciji, sa devet bodova zaostatka u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi