Ivanović: Pokušaćemo savladati Prijedor u gostima

Strateg KK Sutjeska pred revanš sa Prijedorom

Ivanović: Pokušaćemo savladati Prijedor u gostima

D. Vejo

Košarkaši Sutjeske poraženi su u prvom meču polufinala play-offa Prve muške lige Republike Srpske od Prijedora na svom terenu (51:55), a priliku za popravni imaće predstojećeg vikenda.

Fočaci su se dobro držali tokom većeg dijela utakmice protiv sjajno postavljenog aktuelnog šampiona Republike Srpske, no, iskustvo je presudilo u korist tima iz grada na Sani.

Ipak, strateg Sutjeske Milenko Ivanović je priznao poraz i ukazao da njegovi igrači i on, s velikom dozom optimizma dočekuju revanš.

"Ekipa Prijedora je odigrala veoma borbeno utakmicu, bili su kompaktni što se pokazalo i na parketu. Još uvijek se pripremamo za uzvratni meč, pokušaćemo da dignemo ekipu te smatram da smo sposobni pobjediti Prijedor na njihvom terenu", kazao je Ivanović.

Polufinalna serija igra se na dvije dobijene utakmice. U slučaju da Sutjeska ostvari trijumf u gostima, igraće se majstorica u Foči.

Drugi polufinalni par su Sokolac i Radnik, a gdje Bijeljinci vode u seriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi