Misije u Budimpešti i Bukureštu

Petev na EURU skautira Francuze i Ukrajince

5

Komentari (5)

87618
Dobar nam je ovaj , sto da gleda na TV Euro kad moze uzivo , sve placeno i jos mu ostane od toga
celikze
sta se ima skautirat…Madjarska Wels Slovacka Skotska Makedonija Swedska da li si vidio sta je nas problem….zelja borba za svaku loptu….stojimo od igraca 3m fatalne greske kad primi loptu okrene se licem prema golu pusing smo…igrac krilo ili bek idu prema nasem igracu on ide unazad i gubi 20m prostora onda lagano centriraju i belaj…nauci majmune da napadaju igrace pri samom prijemu lopte udvajanje zatvaranje prostora trka borba zelja…ako to nase ne naucis djaba skautiras…nije do skauta nego nas samih od sporta politike naroda itd….
GuiliDamou
Lave daj CV da te predlozimo na NovuBH da budes strucni analiticar!
Husrefbeg22
Mogao je i od kuce gledati na TV kao i ostali ljudi te skautirati jos bolje. Putovanje na utakmice je samo izgovor za naplacivanje dnevnice, hotelskih i drugih usluga!
user1583752673
Ako budes skautirao ko dosad na****li smo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.