Poseban "skaut" na Bilinom polju

Sarajevo dočekuje Leotar

Poseban "skaut" na Bilinom polju

A. Čaušević

Sarajevo i Leotar igraju meč 8. kola pred praznim tribinama Bilinog polja.


Disciplinska komisija NFSBiH kaznila je FK Sarajevo sa jednom utakmicom bez publike, a kazna će biti odrađena protiv Trebinjaca.

Ipak, na tribinama će se naći samo odabrani, odnosno predstavnici klubova kao i specijalni gosti koji žele pratiti meč.

Među, odabranim nalazi se i selektor reprezentacije BiH, Ivaylo Petev koji će uskoro objaviti spisak za septembarske mečeve.

Fotoreporter portala SportSport.ba je uoči utakmice ulovio Peteva u ugodnom razgovoru sa predsjednikom FK Sarajevo, Ismirom Mirvićim.

Ostaje da se vidi da li će "skautiranje" meča Sarajevo - Leotar biti korisno za spisak ili se radi o ubičajnoj odluci da se posmatra neki meč Premijer lige.

Trener i Bugarske je i ranije bio na stadionima tokom susreta najjačeg bh. ranga, međutim na spisak bi rijetko kada uvrstio premijerligaškog igrača.

Podsjećanja radi, Bosna i Hercegovina u septembru igra mečeve Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećanja radi, Zmajevi će 23. septrembra u Zenici biti domaćini Crnoj Gori, a tri dana kasnije slijedi gostovanje u Bukureštu.

Za povratak u Ligu A bh. reprezentaciji će biti dovoljna pobjeda nad Crnom Gorom pošto je vodeća na tabeli sa 8 bodova dva kola prije kraja. Crna Gora ima 7, Finska 4, a Rumunija tri boda.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

veliki73
Ista .ovna
1 8
Mackintosh
Gospodin selektor i utovljeno bordo-tele
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi