Klubovi počeli otkrivati Petevove karte: Poziv je stigao i u Slobodu

Spisak za SAD

Klubovi počeli otkrivati Petevove karte: Poziv je stigao i u Slobodu

A. Čaušević

Selektor reprezentacije BiH Ivaylo Petev će u narednim danima objaviti spisak igrača na koje će računati u prijateljskom meču protiv SAD-a.

Dosta poziva će biti upućeno i igračima iz Premijer lige, a pojedini klubovi iz najjačeg ranga bh. takmičenja su već počeli otkrivati karte bugarskog trenera.

Velež se pohvalio kako su pozive dobili Haris Ovčina i Mehmed Ćosić, a isto je uradila i Sloboda jer se na spisku nalazi i Saša Maksimović.

''Sretan sam zbog poziva. Svakom igraču je san da predstavlja svoju zemlju i sigurno je da će ovo biti motiv za još jači rad i što bolje igre na terenu. Hvala stručnom štabu kao i svim mojim saigračima bez kojih ovaj poziv zasigurno ne bi bio moguć'', 21-godišnji veznjak za stranicu tuzlanskog kluba.

SportSport.ba je još ranije pisao o imenima sa Petevove liste. Na spisku će naći nekoliko igrača iz FK Sarajevo. Radi se o Selmiru Pidri, Andreju Đokanoviću, Numanu Kurdiću i Belminu Dizdareviću.

Kako stvari stoje iz Zrinjskog će na spisku biti Hrvoje Barišić, Igor Savić i Josip Ćorluka, a iz Željezničara Vedran Vrhovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Otišlo je i nekoliko poziva na adresu Borca. Radi se o Nikolu Ćetkoviću (golman), veznjacima Aleksandru Vojnoviću i Amaru Begiću te napadaču Jovi Lukiću. Osim njih, na spisku je i bivši igrač Borca Almedin Ziljkić, koji nastupa u slovenačkoj Olimpiji i koji je već neko vrijeme član A reprezentacije.

Podsjećanja radi, prijateljska utakmica SAD - BiH igra se 18. januara u Los Angelesu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Cestitke Maksimovicu a zar ovaj Petev nakon katastrofalni kvalifikacija nije dobio nogu ?
4 0
Farense
Kurdić? Ćetković?? Hahhaa
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi